Video’s

Basisvideo

Onze eerste video gaat over de algemene werking van Het Majin Huis:

Overige video’s

MAART 2024 Het Majin Huis mag fiscale attesten uitreiken voor giften vanaf €40 in een jaar. Animatiebureau Flan Caramel legt dit uit in een filmpje.

FEBRUARI 2024 Impressie van een sessie creatieve danstherapie in Het Majin Huis.

NOVEMBER 2023 – Met een sfeerfilmpje blikken we terug op onze keramiekmarkt van 19 november 2023.

NAJAAR 2022 – VOORJAAR 2023– Het filmpje hieronder belicht het project ‘Smakelijk eten bíj en gezond eten ná kanker’. Candras Foundation organiseerde dit project twee keer in Het Majin Huis. Dit 9-delig project bestond uit een algemene infosessie, een individuele smaaktest en kookworkshops met chef gastro-engineering Lobke Vanden Wijngaert, een hapjesbuffet en individuele sessies met oncodiëtist Domien Van Dijck.

NOVEMBER 2022 – Met een sfeerfilmpje blikken we terug op onze benefietavond van 8 oktober 2022.

OKTOBER 2022 – We zetten met een filmpje onze psychosociale begeleiding in de kijker.

OKTOBER 2022 – We kondigen met een filmpje de twee workshops rond verbinding aan die Marie-Amélie de Potter in november 2022 in Het Majin Huis zal begeleiden.

JULI 2022 – Bij onze activiteit Samen Zingen laten mensen met een kankerervaring, hun naasten en onze vrijwilligers zich door Lidwien en Nicholas onderdompelen in canons, wereldmuziek, gospel en Vlaamse klassiekers.

MEI 2022 – Na alle coronagolven kan Het Majin Huis voor de allereerste keer een opendeurdag organiseren. Die lokt tientallen en tientallen geïnteresseerden.

FEBRUARI 2022 – Met steun van Stichting tegen Kanker en Candras Foundation organiseert Het Majin Huis groepssessies rond thema’s die vaak voorkomen bij mensen met kanker:

FEBRUARI 2022 – Schildersbedrijf Tintelijn steunt Het Majin Huis:

OKTOBER 2021 – De drie Oost-Vlaamse ondersteuningshuizen – Het Majin Huis (Gent), Huyse Nestelt (Eeklo) en Villa Zomernest (Sint-Martens-Latem) – presenteren een gezamenlijk filmpje over hun aanbod:

JUNI 2021 – Met steun van service Inner Wheel Gent realiseert Het Majin Huis een bekendmakingsactie in de Gentse ziekenhuizen:

JUNI 2021 – Vicus Vastgoed wordt een van de bedrijven die Het Majin Huis steunen:

MAART 2021 – Het Majin Huis krijgt het bezoek van de Oost-Vlaamse tv-zender AVS. Reporter Jeremy komt langs voor de rubriek ‘Hartverwarmend’, want iemand wil onze oprichtster Majin graag eens in de bloemetjes zetten:

DECEMBER 2020Tientallen vrijwilligers komen helpen om 12.000 wenskaarten te verdelen in de ruime omgeving van Het Majin Huis. Bedoeling is om zo een heleboel Gentenaars een fijn 2021 te wensen en hen tegelijkertijd op de hoogte te brengen van het bestaan van Het Majin Huis: