Steunen

De vzw Het Majin Huis is een niet-gesubsidieerd initiatief. Elke steun, hoe klein ook, maakt dus een groot verschil.

Steun met een gift

Vanaf 1 januari 2021 mag Het Majin Huis fiscale attesten uitreiken voor alle giften van minimum €40 of meer in een jaar.

Een gift overschrijven kan op dit rekeningnummer:

IBAN: BE76 1431 1098 6895, BIC-code: GEBABEBB.

Onze gegevens zijn: vzw Het Majin Huis, Sint-Elisabethplein 7, 9000 Gent.

Belangrijk is om bij de overschrijving de term ‘gift’ te vermelden, net als je naam en adres.

Klik hier voor meer info.

Sponsor worden

Logo: als sponsor mensen met kanker in Gent helpen

Heb je interesse om met je bedrijf de vzw Het Majin Huis financieel te steunen en zo te helpen om mensen met kanker terug in hun kracht te zetten? Vanaf 500 euro per jaar krijg je een plaats op onze sponsormuur in de inkomhal van Het Majin Huis en zetten wij je logo op de sponsorpagina van onze website. Je kan er ook voor kiezen om €250 te storten en eenmalig te verschijnen met je logo in een van onze digitale nieuwsbrieven. Het Majin Huis verstuurt drie nieuwsbrieven per jaar naar zo’n 1500 personen.

Het Majin Huis in je testament of legaat

Het Majin Huis opnemen in je testament is een mooi en krachtig gebaar. Je nalatenschap zorgt er mee voor dat vzw Het Majin Huis nazorg op maat kan aanbieden aan mensen met kanker en hun naasten. Dit maakt voor hen een wereld van verschil tijdens en na hun herstelproces.

Klik hier voor meer info over het opnemen van Het Majin Huis in je testament of legaat.

Koppel je MAKRO-kaart aan de account van Het Majin Huis

Logo: steun mensen met kanker in Gent door te winkelen bij MAKRO

Louter door te winkelen bij MAKRO kun je de vzw Het Majin Huis steunen, zonder dat het je een cent kost. Het enige wat je hiervoor moet doen, is je MAKRO-kaart koppelen aan onze account. Dat kan via leuksteuntje.be. Daar kun je Het Majin Huis aanduiden als je favoriete vereniging. Het kost je niets, maar het brengt ons bij elke aankoop 3% op. Met dit bedrag zorgen wij voor een warm onthaal voor onze bezoekers en kopen wij heel wat materiaal voor onze workshops.

Organiseer een actie

Logo: Ik Steun Mijn Goede Doel - Organiseer een actie ten voordele van mensen met kanker in Gent

Zin om een actie te organiseren voor Het Majin Huis? Dat kan via iksteunmijngoededoel.be. Elke actie, groot én klein, maakt voor ons het verschil. Via deze link kan je een nieuwe actie voor Het Majin Huis registreren. Dank je wel aan iedereen die zich voor ons inzet!

Steun gratis via Trooper

Zelfs door online te shoppen kun je ons steunen, kosteloos dan nog, via Trooper.  Dat doe je door naar onze Trooperpagina te gaan. Daar kies je je shop en doe je je aankopen zoals anders. Nadien betaalt Trooper ons een procentje van jouw aankoopbedrag zonder dat jij één eurocent extra hoeft te betalen.

Tijdelijke steunacties

  • Sleutelhanger en broches in de kleuren van Het Majin Huis.
  • Prachtig fotoboek van fotograaf Carl Uytterhaegen.
  • Prachtig fotoboek van Carmen Dionyse.

Klik hier voor meer info over deze tijdelijke acties.