Support4AYA-sessie ‘Ontmoetingsavond voor alle ouders van AYA’s’

Als ouder van een jongere of een jongvolwassen kind met kanker beleef je de ziekte intens mee. Tijdens deze sessie kunnen ouders van AYA’s elkaar in een gezellige en warme sfeer ontmoeten. Ouders die een van de vorige sessies hebben meegevolgd, kunnen elkaar op deze avond terugzien. Ook ouders die niet naar eerdere sessies kwamen, zijn meer dan welkom.

Net als bij de vorige sessies zullen Anneleen Raes en Nathalie Vandecasteele aanwezig zijn. Beiden werken zij klinisch psycholoog in het Kankercentrum van het UZ Gent.

Deze keer zullen Anneleen en Nathalie geen presentatie geven, zoals ze wel doen tijdens de sessie van 23 april 2024 voor ouders die hun infosessie nog niet meevolgden.

Tijdens deze sessie van 18 juni ligt de nadruk eerder op het uitwisselen van ervaringen. Wel kun je vooraf specifieke vragen of thema’s doorgeven die je graag aan bod zou zien komen. Dan brengen Anneleen en Nathalie die onderwerpen graag ter sprake. Die onderwerpen kun je doorgeven als je via de link onderaan deze pagina inschrijft. Je kunt je vraag of thema noteren in het open invulvakje onder je telefoonnummer. Je mag de vraag ook via info@majinhuis.org mailen.

Deze sessie is gratis. Ze begint om 19u en duurt tot 21u.

Het Majin Huis verzorgt dit specifieke AYA-aanbod met de steun van Care4AYA vzw en in samenwerking met het UZ Gent, dat erkend is als AYA-referentiecentrum. AZ Maria Middelares, AZ Jan Palfijn Gent en AZ Sint-Lucas maken dit AYA-aanbod mee bekend.


Schrijf je hier in!  Dag en uur
  di 18.06.24
  19u00 - 21u
  Thema
  Support4AYA
  Aantal deelnemers
  16
  Locatie

  Het Majin Huis
  Sint-Elisabethplein 7
  9000 Gent


  Het Majin Huis
  Kostprijs
  Gratis
  In samenwerking met
  Met steun van Care4AYA vzw en in samenspraak met de vier Gentse ziekenhuizen: UZ Gent, AZ Jan Palfijn, AZ Maria Middelares en AZ Sint-Lucas