Support4AYA-sessie ‘Ouders aan de zijlijn’ – voor ouders van AYA’s

Als ouder van een jongere of een jongvolwassen kind met kanker beleef je de ziekte intens mee. Tijdens deze sessie staan Anneleen Raes & Nathalie Vandecasteele daar uitgebreid bij stil. Beiden zijn zij klinisch psycholoog in het Kankercentrum van het UZ Gent. Als ouder is het niet evident om een goed evenwicht te vinden tussen (terug) zorgen voor je kind enerzijds en zijn/haar autonomie respecteren anderzijds. Zeker wanneer je kind bijna of net op eigen benen staat, is het niet makkelijk om daarin de juiste balans te vinden. Anneleen en Nathalie staan stil bij enkele vaak gestelde vragen. Wat kan je als ouder doen? Hoe zorg je voor je eigen draagkracht? … Deze sessie is gratis. Ze begint om 19u en duurt tot 21u.

Het Majin Huis verzorgt dit specifieke AYA-aanbod met de steun van Care4AYA vzw en in samenwerking met het UZ Gent, dat erkend is als AYA-referentiecentrum. AZ Maria Middelares, AZ Jan Palfijn Gent en AZ Sint-Lucas maken dit AYA-aanbod mee bekend.


Schrijf je hier in!  Dag en uur
  di 23.04.24
  19u00 - 21u
  Thema
  Support4AYA
  Aantal deelnemers
  16
  Locatie

  Het Majin Huis
  Sint-Elisabethplein 7
  9000 Gent


  Het Majin Huis
  Kostprijs
  Gratis
  In samenwerking met
  het UZ Gent, dat erkend is als AYA-referentiecentrum. AZ Maria Middelares, AZ Jan Palfijn Gent en AZ Sint-Lucas maken dit AYA-aanbod mee bekend. Care4AYA biedt financiële steun.