Infomoment creatieve therapie

Tijdens een kankertraject gaat er veel in je om. Het is niet altijd makkelijk om daarover te communiceren. Taal schiet soms tekort. Op zulke momenten kan creatieve therapie je mee ondersteunen.

Op 13 december 2023 komen creatieve therapeuten van AZ Groeninge (Kortrijk) uitleg geven over verschillende vormen van creatieve therapie. Charlotte Christiaens, Hilde Vanneste en Marthe Opbrouck zullen praten over respectievelijk muziek-, drama- en danstherapie.

Marthe Opbrouck (foto: Annelies Vanhove)

Charlotte, Hilde en Marthe zullen toelichten hoe muziek, drama en dans je tijdens een kankertraject kunnen helpen. Ook vertellen ze wat aan bod komt tijdens workshops die zij organiseren. Daaraan kunnen mensen deelnemen die nog in behandeling zijn of een langdurige onderhoudsbehandeling krijgen.

Kom gratis eens luisteren of zo’n creatieve therapie voor jou iets kan betekenen.

Het Majin Huis plant alvast twee workshops danstherapie in met Marthe Opbrouck: op woensdag 17 januari en op woensdag 31 januari. Om hiervoor in te schrijven is het niet verplicht eerst de infosessie te volgen. Andersom geldt hetzelfde: als je de infosessie volgt, ben je niet verplicht in te schrijven voor de workshops.

Dit infomoment past binnen het project ‘Art therapy @ Home’ van AZ Groeninge (Kortrijk). De infosessie start om 18u en duurt ongeveer een uur.

Deze activiteit wordt georganiseerd met de steun van Stichting tegen Kanker.


Schrijf je hier in!  Dag en uur
  wo 13.12.23
  18u-19u
  Thema
  Infomoment
  Aantal deelnemers
  25
  Locatie

  Sint-Elisabethplein 7
  9000 Gent


  Het Majin Huis
  Kostprijs
  Gratis
  In samenwerking met
  AZ Groeninge (Kortrijk)