Workshop danstherapie – deel 1

Creatief therapeute Marthe Opbrouck begeleidt in Het Majin Huis een tweedelige workshop danstherapie.

Foto: Rudy Carlier

Via taal proberen we uit te drukken wat er in ons omgaat. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig is er ook nog de taal van het lichaam. Die kan hierbij helpen.

Marthe focust op dans- en bewegingstherapie. Daarbij ga je al bewegend ontdekken en uitdrukken wat er in je leeft.  Je verkent je lichaam en creëert meer lichaamsbewustzijn. Zo slaat Marthe met jou de brug tussen spreken en ervaren.

Je hoeft geen dansvaardigheden te hebben om te bewegen. Het gaat tijdens deze workshop niet om mooi, lelijk, goed of slecht. De weg is belangrijker dan het eindpunt.Marthe gaat met jou op zoek naar jouw unieke en authentieke manier van ervaren, voelen en verwoorden.

Foto: Willy Houthoofd

Marthe: “Laten we samen (ver)dwalen, zoeken, vinden, verliezen en opnieuw gaan zoeken. Zonder oordeel. Op jouw tempo en dat van de groep.”

Deze workshop past binnen het project ‘Art therapy @ Home’ van AZ Groeninge (Kortrijk).

Voorafgaand aan deze workshop is er op 13 december ’23 (18u-19u) in Het Majin Huis een infomoment over deze en andere creatieve therapieën.

Als je wil deelnemen aan deze workshop, ben je niet verplicht dat infomoment te volgen. Het kan je natuurlijk wel helpen om nog beter te weten wat de workshop precies inhoudt.

Als je inschrijft voor deze workshop, is het de bedoeling dat je aan beide delen deelneemt. Deel 1 vindt plaats op 17 januari (15u-16u30), deel 2 op 31 januari (15u-16u30).

Deze activiteit wordt georganiseerd met de steun van Stichting tegen Kanker.


Deze activiteit is volzet.
Wil je graag op de wachtlijst?
Mail ons: info@majinhuis.org
Dit heeft zeker zin, want vaak komen er plaatsen weer vrij.