Wiegmassages

Bij een wiegmassage wiegt onze vrijwilliger Leen je op een ritmische manier. Dit doet ze soms zachtjes, soms met grotere bewegingen – naargelang jouw voorkeur.

In het Engels gebruikt men voor deze wiegmassages de term ‘holistic pulsing’. Het ‘pulsing’ – pulseren in het Nederlands – verwijst naar de schommelende bewegingen. De term ‘holistic’ verwijst naar de rust die je dankzij een wiegmassage ervaart op zowel lichamelijk als geestelijk vlak.

Een wiegmassage wordt toegepast bovenop de kledij.

Leen volgde een specifieke opleiding holistic pulsing.

Deze activiteit zorgt niet voor genezing, maar is gericht op het verhogen van de levenskwaliteit tijdens en na een kankertraject.

Wanneer je nog in behandeling bent, is toestemming van je behandelend arts nodig. Sowieso kun je voor deze activiteit enkel inschrijven als je niet lijdt aan epilepsie.

Eén wiegmassage kost € 10.

We willen graag zoveel mogelijk geïnteresseerde bezoekers aan de beurt laten komen. Daarom kan elke bezoeker voor deze activiteit maximum één keer per maand inschrijven. Per kalenderjaar (1/1-31/12) kun je maximum 6 wiegmassages boeken.

In onze kalender vind je terug wanneer we wiegmassage aanbieden en kun je ook meteen een plekje reserveren. Dat kan ook via info@majinhuis.org of 0479 16 15 08.