Fasciatherapie

Fasciatherapie wordt toegepast bij pijn en bij bewegings- en functioneringsmoeilijkheden. De term ‘fascia’ verwijst naar een netwerk van bindweefsel dat doorheen ons hele lichaam loopt. Het omhult onze organen, bloedvaten, botten en zenuwen. Bij fasciatherapie voelt de therapeut waar er spanningen zitten in dit bindweefsel. Hij/zij heft die op door zachte druk uit te oefenen en door het lichaam te mobiliseren. Dit is een manuele begeleiding die wordt toegepast bovenop de kledij.

Fasciatherapie kan helpen om fysieke klachten weg te werken, je vitaliteit te vergroten en je bewustzijn te verrijken. Fasciatherapie is een uitnodiging om aandachtig naar jezelf te luisteren met als doel meer stabiliteit en evenwicht te verkrijgen.

In Het Majin Huis biedt onze vrijwilligster Tine de fasciatherapie aan.

Deze activiteit zorgt niet voor genezing, maar is gericht op het verhogen van de levenskwaliteit tijdens en na een kankertraject.

We willen graag zoveel mogelijk geïnteresseerde bezoekers aan de beurt laten komen. Daarom kan elke bezoeker voor deze activiteit maximum één keer per maand inschrijven. Per kalenderjaar (1/1-31/12) kun je maximum 6 fasciabehandelingen boeken.

Eén sessie kost €10.

In onze kalender vind je terug wanneer we fasciatherapie aanbieden en kun je ook meteen een plekje reserveren. Dat kan ook via info@majinhuis.org of 0479 16 15 08.