Wiegmassage

Bij een wiegmassage wiegt onze vrijwilliger Leen je op een ritmische manier. Dit doet ze soms zachtjes, soms met grotere bewegingen – naargelang jouw voorkeur.

Onze vrijwilliger Leen tijdens een wiegmassageIn het Engels gebruikt men voor deze wiegmassages de term ‘holistic pulsing’. Het ‘pulsing’ – pulseren in het Nederlands – verwijst naar de schommelende bewegingen. De term ‘holistic’ verwijst naar de rust die je dankzij een wiegmassage ervaart op zowel lichamelijk als geestelijk vlak.

Een wiegmassage wordt toegepast bovenop de kledij.

Leen volgde een specifieke opleiding holistic pulsing.

Deze activiteit zorgt niet voor genezing, maar is gericht op het verhogen van de levenskwaliteit tijdens en na een kankertraject.

Wanneer je nog in behandeling bent, is toestemming van je behandelend arts nodig. Sowieso kun je voor deze activiteit enkel inschrijven als je niet lijdt aan epilepsie.

Eén wiegmassage kost € 10.

We streven ernaar om zoveel mogelijk geïnteresseerde bezoekers aan de beurt te laten komen. Daarom kan elke bezoeker inschrijven voor maximum 6 wiegmassages per kalenderjaar (van 1 jan. t.e.m. 31 dec.), met een frequentie van maximum 1 per maand.


Deze activiteit is volzet.
Wil je graag op de wachtlijst?
Mail ons: info@majinhuis.org
Dit heeft zeker zin, want vaak komen er plaatsen weer vrij.