Support4AYA-sessie: Gezelschapsspellen-avond – voor AYA’s

Je fantastie de vrije loop laten bij ‘Dixit’. Medespelers als avondmaal opeten tijdens ‘Weerwolven’.  Of ”t Is Gebeurd!’ roepen bij ‘De Slimste Mens’. Het kan allemaal tijdens onze gezelschapsspellen-avond voor AYA’s.

We stellen de crearuimte op onze eerste verdieping ter beschikking van alle AYA’s die houden van een gezelschapsspel. We laten jullie er samen een leuke avond van maken. De ideale kans om op een ontspannende manier andere AYA’s te leren kennen.

Als je dat wil, kun je natuurlijk ook zelf een gezelsschapsspel meebrengen.

Deze gezelschapsspellen-avond organiseren we op hetzelfde ogenblik als de sessie ‘Kanker heb je met twee’. Die sessie is specifiek gericht naar partners van AYA’s. Terwijl je partner die sessie bijwoont in onze grote zaal, kun jij een verdieping hoger strijd leveren op het Monopoly-bord of een andere AYA schaakmat zetten 😉

Ook wanneer je geen partner hebt (die naar de sessie in onze grote zaal komt), ben je natuurlijk welkom om mee te doen met de gezelschapsspellen.

Deze activiteit is gratis. Inschrijven is wel nodig. Dat kan via de link onderaan deze pagina.

Komt je partner naar de activiteit in onze grote zaal, dan vragen we die om apart in te schrijven op deze pagina over de sessie ‘Kanker heb je met twee’.

Het Majin Huis verzorgt dit specifieke AYA-aanbod met de steun van Care4AYA vzw en in samenwerking met het UZ Gent, dat erkend is als AYA-referentiecentrum. AZ Maria Middelares, AZ Jan Palfijn Gent en AZ Sint-Lucas maken dit AYA-aanbod mee bekend.


Schrijf je hier in!  Dag en uur
  di 04.06.24
  19u-21u
  Thema
  Support4AYA
  Aantal deelnemers
  10
  Locatie

  Sint-Elisabethplein 7
  9000 Gent


  Het Majin Huis - crearuimte
  Kostprijs
  Gratis