Support4AYA-sessie: Bewegingsexpressie – voor AYA’s

Bewegingsexpressie voor AYA’s? Wat mag je daarbij precies verwachten? Neen, geen zumba-choreo’s. Maar ook niet gewoon een Spotify-muzieklijst waar je volledig vrij op danst. Creatief coach Elise bouwt haar sessie zorgvuldig op zodat je je op je gemak voelt om steeds vrijer te gaan bewegen.

Elise Pattyn – creatief coach

Elise neemt je mee op een trip om je eigen bewegingstaal te ontdekken én te verbreden. Een beetje binnen en een beetje uit de comfortzone… Soms alleen, soms in duo, soms met de hele groep.

In deze sessie wordt muziek de inspiratiebron. Elise laat heel verschillende genres de revue passeren en ze laat je ervaren wat dat met je lijf doet.

Het doel? Ontlading vinden, verkennen wat je lichaam allemaal in zijn mars heeft, met elkaar verbinden via beweging en vooral even uit je hoofd gaan.

Elise is al jarenlang bezig met bewegingsexpressie. Zelf is ze net geen 35 meer 😉

Deze activiteit zorgt niet voor genezing, maar is gericht op het verhogen van de levenskwaliteit tijdens en na een kankertraject.

Deze activiteit is gratis. Inschrijven is wel nodig. Dat kan via de link onderaan deze pagina.

De sessie start om 14u.

Het Majin Huis verzorgt dit specifieke AYA-aanbod met de steun van Care4AYA vzw en in samenwerking met het UZ Gent, dat erkend is als AYA-referentiecentrum. AZ Maria Middelares, AZ Jan Palfijn Gent en AZ Sint-Lucas maken dit AYA-aanbod mee bekend.


Schrijf je hier in!  Dag en uur
  ma 27.05.24
  14u-15u30
  Thema
  Support4AYA
  Aantal deelnemers
  8
  Locatie

  Sint-Elisabethplein 7
  9000 Gent


  Het Majin Huis
  Kostprijs
  Gratis