Project voeding en kanker – deel 9

Dit is het negende en laatste luik van het project ‘Smakelijk eten bíj en gezond eten ná kanker’. De vier deelnemers aan dit project kunnen tijdens dit onderdeel langskomen voor een laatste individueel onderhoud met Domien Van Dijck. Hij werkte zo’n vijf jaar als diëtist op de oncologie-afdeling van het AZ Maria Middelares in Gent.

Deze sessie plannen we bewust enkele weken na de vorige onderdelen van het project. Sommige mensen hebben er immers nood aan om de aangebrachte aanpassingen in hun voedingspatroon eerst een tijdje te ondervinden en er daarna nog eens over te reflecteren met een expert.

Het project ‘Smakelijk eten bíj en gezond eten ná kanker’ is een initiatief van Candras Foundation. Dit project richt zich tot mensen die nog in of kort uit behandeling zijn. Vaak kampen zij met een gebrek aan eetlust, misselijkheid, weerzin voor bepaalde voeding, een veranderde smaak en geur, enzovoort. Met dit project wil Candras Foundation mensen met een kankerervaring helpen om die klachten aan te pakken.


Deze activiteit is volzet.
Wil je graag op de wachtlijst?
Mail ons: info@majinhuis.org