Project voeding en kanker – deel 9

Dit is het negende en laatste luik van het project ‘Smakelijk eten bíj en gezond eten ná kanker’. De zes deelnemers aan dit project kunnen tijdens dit onderdeel langskomen voor een laatste individueel onderhoud met Domien Van Dijck. Hij werkte zo’n vijf jaar als diëtist op de oncologie-afdeling van het AZ Maria Middelares in Gent.

Deze sessie plannen we bewust enkele weken na de vorige onderdelen van het project. Sommige mensen hebben er immers nood aan om de aangebrachte aanpassingen in hun voedingspatroon eerst een tijdje te ondervinden en er daarna nog eens over te reflecteren met een expert.

Het project ‘Smakelijk eten bíj en gezond eten ná kanker’ is een initiatief van Candras Foundation. Dit project richt zich tot mensen die nog in of kort uit behandeling zijn. Vaak kampen zij met een gebrek aan eetlust, misselijkheid, braken, weerzin voor bepaalde voeding, een veranderde smaak en geur, enzovoort. Met dit project wil Candras Foundation mensen met een kankerervaring helpen om die klachten aan te pakken. In het project is plaats voor zes deelnemers.

Als je interesse toont om deel te nemen, nodigt onze coördinator Els je graag uit voor een kennismakingsgesprek om te horen of jouw noden/vragen aansluiten bij dit project. Let wel: als je inschrijft voor het project, is het de bedoeling dat je de 9 workshops/infomomenten van het project allemaal volgt. Deelnemen aan één afzonderlijk onderdeel is niet mogelijk, met uitzondering van de algemene infosessie van oncodiëtist Domien Van Dijck – die kun je wel bijwonen zonder deel te nemen aan de andere onderdelen.

Als je het volledige project doorloopt, bedraagt de kostprijs 80 euro. Interesse? Dan kun je je aanmelden via de link hieronder.

 


Maak hier een afspraak!  Dag en uur
  vr 03.03.23
  9u-13u
  Thema
  Project voeding & kanker
  Aantal deelnemers
  6
  Locatie

  Sint-Elisabethplein 7
  9000 Gent


  Het Majin Huis
  Kostprijs
  €80 voor deelname aan het volledige project
  In samenwerking met
  Candras Foundation