Project voeding en kanker – deel 1

Domien Van Dijck geeft een infosessie over voeding en kanker. Daarin deelt Domien zijn kennis en geeft hij tips en tricks. Hij staat onder meer stil bij de voedingsdriehoek. Domien reflecteert over aspecten waar mensen met een kankerervaring best rekening mee houden.

Domien werkte zo’n vijf jaar als diëtist op de oncologie-afdeling van het AZ Maria Middelares in Gent.

Deze infosessie is de aftrap van het project ‘Smakelijk eten bíj en gezond eten ná kanker‘, een initiatief van Candras Foundation. Dit project richt zich tot mensen die nog in of kort uit behandeling zijn. Vaak kampen zij met een gebrek aan eetlust, misselijkheid, braken, weerzin voor bepaalde voeding, een veranderde smaak en geur, enzovoort. Met dit project wil Candras Foundation mensen met een kankerervaring helpen om die klachten aan te pakken.

In het project is plaats voor zes deelnemers. Als je interesse toont om deel te nemen, nodigt onze coördinator Els je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek om te horen of jouw individuele noden/vragen aansluiten bij dit project. Let wel: als je inschrijft voor het project, is het de bedoeling dat je de 9 workshops/infomomenten van het project allemaal volgt. Deelnemen aan één afzonderlijk onderdeel is niet mogelijk, met uitzondering van deze algemene infosessie van Domien – die kun je wel bijwonen zonder deel te nemen aan de andere onderdelen.

Als je het volledige project doorloopt, bedraagt de kostprijs 80 euro. Interesse? Dan kun je je aanmelden via info@majinhuis.org

Om enkel deel te nemen aan deze infosessie kun je de link hieronder gebruiken. 

 


Maak hier een afspraak!  Dag en uur
  vr 14.10.22
  15u-17u
  Thema
  Project voeding & kanker
  Aantal deelnemers
  20
  Locatie

  Sint-Elisabethplein 7
  9000 Gent


  Het Majin Huis
  Kostprijs
  €5
  In samenwerking met
  Candras Foundation