Infosessie van Lore Lapeire over wilsbeschikkingen

Op de Dag tegen Kanker nodigen we elk jaar een interessante gast uit. Dit jaar is dat prof. dr. Lore Lapeire, bekend van het tv-programma ‘Topdokters’. Zij komt in Het Majin Huis spreken over wilsbeschikkingen. 

Het Majin Huis focust op léven met kanker. Dat betekent niet dat we onze ogen en oren sluiten voor het levenseinde. De ziekte kanker confronteert je willens nillens met dat thema.

Nadenken over wat je wel of niet wil wanneer jouw leven eindigt of dreigt te eindigen, hoeft niet per se negatieve gevoelens op te roepen. Je wensen op papier zetten kan net een zekere houvast bieden. Het kan rust brengen die je toelaat om het leven na je kankerdiagnose weer ten volle aan te gaan. Vandaar dat we bijzonder uitkijken naar de inzichten en info die prof. dr. Lore Lapeire over dit thema kan aanreiken.

Prof. dr. Lore Lapeire wil met de aanwezigen graag op een interactieve manier grasduinen in de beschikbare wilsbeschikkingen aan de hand van een mix van theorie en praktijk.

Zowel mensen met een kankerervaring als hun naasten zijn welkom. Deze infosessie is gratis. Inschrijven kan via de link onderaan deze pagina, via info@majinhuis.org of 0479 16 15 08.


Maak hier een afspraak!  Dag en uur
  do 20.10.22
  15u-17u
  Thema
  Infomoment
  Aantal deelnemers
  20
  Locatie

  Sint-Elisabethplein 7
  9000 Gent


  Het Majin Huis
  Kostprijs
  Gratis
  Begeleiding