Infosessie ‘Hoe verder na kanker?’

Door de grote interesse in zijn sessie van afgelopen voorjaar komt oncopsycholoog Koen Deprez op 22 november opnieuw spreken over het thema ‘Hoe verder na kanker?’. Koen zoomt in op dat deel van het kankerverhaal waarin de storm gaan liggen is, maar je kompas nog geen richting geeft.

Kanker doormaken kan je leven flink door elkaar halen. Wat voordien evident was, is misschien geen zekerheid meer. Door een kankerervaring blijf je vaak ongewild achter met veranderingen op verschillende vlakken en dien je op zoek te gaan naar nieuw evenwichten.

In deze bijeenkomst staat oncopsycholoog Koen Deprez stil bij wat een kankerproces kan teweegbrengen en welke verliezen je hierbij mogelijk ervaart. Hij besteedt aandacht aan het traject dat nog volgt als de behandeling voorbij is en op welke moeilijkheden je kan botsen. Ten slotte reikt Koen enkele mogelijke handvaten aan bij het omgaan met thema’s als omgevingsverwachtingen, verwerken, angst en de toekomst.

Zowel mensen met een kankerervaring als naasten zijn welkom.

Koen werkt in het AZ Sint-Lucas. Dat ziekenhuis verzorgt doorheen 2023 verscheidene gratis infosessies in Het Majin Huis, waaronder deze.

De sessie start om 14u en duurt tot 16u.


Deze activiteit is volzet.
Wil je graag op de wachtlijst?
Mail ons: info@majinhuis.org
Dit heeft zeker zin, want vaak komen er plaatsen weer vrij.