Driedaagse, met of zonder naaste

Van 13 tot 15 oktober 2023 organiseert Het Majin Huis een driedaagse met overnachting. We trekken hiervoor naar Maarkedal. Er is de mogelijkheid om een naaste mee te nemen.

Deze driedaagse is de afsluiter van het project ‘Meer grip op jezelf bij en na kanker, jouw toolbox’ – editie 2023. Dat is een reeks van groepssessies over thema’s die vaak voorkomen bij mensen met kanker (seksualiteit/intimiteit, chemobrein, zingeving, piekeren en vermoeidheid). Deze sessies vinden plaats in Het Majin Huis.

Wie door een kankerervaring te maken krijgt met (één van) deze thema’s, voelt vaak een grote nood aan ontspanning. Vandaar deze driedaagse.

Wie deelneemt aan de sessies van ten minste één thema, kan zich inschrijven voor de driedaagse. In onze agenda zie je welke sessies er nog aankomen. Een volledig inhoudelijk overzicht van dit project vind je hier.

Tijdens de driedaagse kun jij en/of je naaste genieten van een zorgmassage, een tai-chisessie, een kookworkshop en andere ondersteunende activiteiten. Bedoeling is om er een ontspannende en inspirerende tijd van te maken. Als je een naaste meebrengt, kan dit jullie band versterken. Want ook voor naasten verandert jouw diagnose veel.

Deelname aan de driedaagse kost €30 per persoon.

Met steun van:

               


Schrijf je hier in!  Dag en uur
  vr 13.10.23
  Thema
  Groepssessie
  Aantal deelnemers
  20
  Locatie

  Maarkedal


  Maarkedal
  Kostprijs
  €30 per persoon
  Begeleiding
  In samenwerking met
  Stichting tegen Kanker & Candras Foundation