Creatieve therapie: drama – ‘Krachtbronnen & Steunpilaren’

In deze sessie dramatherapie nemen de creatieve therapeuten Hilde, Anne en Jes jou mee in een verhaal.

Jij luistert en leeft je in. Zo kom je tot bepaalde inzichten. Deze vorm van creatieve therapie inspireert je om zaken op een andere manier te bekijken. En om ademruimte te creëren bij dingen die jou bezighouden.

Het thema van deze sessie is: ‘Krachtbronnen en Steunpilaren’. Als deelnemer krijg je de kans om een stukje van het verhaal toe te passen op je eigen leven. Waar haal jij kracht uit? Wat vind jij belangrijk? Hoe kun jij dat vormgeven in jouw leven?

Op het eind kun je nog mee over de sessie reflecteren en je ervaringen op een creatieve manier verwerken in een werk.

Om aan deze activiteit deel te nemen hoef je niks specifieks te kunnen. Gewoon jezelf zijn volstaat. Je komt terecht in een veilige groep van lotgenoten.

“Deze dramatherapie is echt een aanrader. Ze laat je dieper in jezelf kijken. Je krijgt de kans om te reflecteren over wat je bezighoudt. Je kan aan het werk gaan met je angsten, je demonen en je twijfels. Maar evengoed met je verwachtingen, je kleine gelukjes en je successen.” Quote van een deelnemer aan een eerdere sessie

Deze workshop past binnen het project ‘Art therapy @ Home’ van AZ Groeninge (Kortrijk). Het Majin Huis werkt hieraan mee als plek waar de workshop plaatsvindt.

Deze workshop dramatherapie start om 9u30 en duurt tot 12u.

Deze activiteit wordt georganiseerd met de steun van Stichting tegen Kanker.


Schrijf je hier in!  Dag en uur
  vr 26.04.24
  9u30-12u
  Thema
  Workshop
  Aantal deelnemers
  10
  Locatie

  Sint-Elisabethplein 7
  9000 Gent


  Het Majin Huis
  Kostprijs
  Gratis
  In samenwerking met
  AZ Groeninge (Kortrijk), met steun van Stichting tegen Kanker