Bewegingsexpressie

Tijdens deze sessie bewegingsexpressie nodigt Elise Pattyn je uit om uit je hoofd te gaan, in je lichaam te zakken en in het moment te bewegen. Dat doe je gestuwd door muziek of binnen een speelse opdracht. Zo maak je connectie met je eigen lichaam.

Het eerste halfuur gaat Elise van start met een opwarming van het hele lichaam. Daarbij stemt ze de oefeningen af op jouw mogelijkheden.

In het tweede halfuur geeft Elise een reeks speelse opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat. Ook daarbij volg je hoe jouw lichaam aanvoelt op dat moment en waar het nood aan heeft.

In het laatste halfuur is er vrije dans en kun je je laten gaan. Een diversiteit aan muzieknummers stimuleert je daarbij. Elise begeleidt je met een duidelijke opbouw.

Elise is al jarenlang bezig met dansexpressie. Ze is ook creatief coach via dans en beweging. Recent volgde Elise een vijfdaagse bijscholing danstherapie.

Elise geeft dit voorjaar drie sessies bewegingsexpressie in Het Majin Huis: op 13 maart, 27 maart en 17 april. De inhoud is drie keer verschillend. Je mag de drie sessies volgen, maar je mag er ook één of twee uitpikken.


Schrijf je hier in!  Dag en uur
  vr 12.04.24
  10u-11u30
  Thema
  Workshop
  Aantal deelnemers
  8
  Locatie

  Sint-Elisabethplein 7
  9000 Gent


  Het Majin Huis
  Kostprijs
  €5