Interview Els Bisschop

Sinds januari 2023 is Els Bisschop de nieuwe administratief medewerker van Het Majin Huis. Zij vervangt Gerd Van Brandt, die met pensioen ging.

BEKEND GEZICHT

Els is een bekend gezicht in ons huis. Ze kwam al regelmatig over de vloer als vrijwilliger. “Ik ken Majin, de oprichter van dit huis, al heel lang”, vertelt Els. “Majin was klant in de bank waar ik werkte. Zo hoorde ik dat zij een project was gestart voor mensen met kanker.

“Nadat mijn man met de ziekte te maken had gekregen, meldde ik me als vrijwilliger aan in dit huis. Om de twee weken kwam ik tijdens mijn middagpauze naar hier voor wat administratieve ondersteuning. Zo leerde ik al heel wat mensen kennen. Ik merkte meteen dat ik me hier heel goed voel.”

CONTACT MET MENSEN

“Toen ik deze vacature zag, dacht ik direct: dát is het! Alsof alles als een puzzel in elkaar viel. Want in de financiële en commerciële wereld voelde ik me almaar minder goed. Ik miste er het contact met de mensen. Ik zat heel graag aan het loket. Maar tegenwoordig gaat alles digitaal.”

“Ik ben er 100% van overtuigd dat ik een goede keuze maakte door voor deze job te kiezen. Ik sta helemaal achter dit project. Er is volgens mij een grote nood aan plekken zoals deze. Ik start hier dus met een heel goed gevoel. En omdat ik al weet waar ik terechtkom, voel ik geen stress. Ik kijk er enorm naar uit om het werk en alle mensen hier beter te leren kennen!”