Een gift doen

Wil je ons steunen met een  gift?

Sinds 1 januari 2021 mag vzw Het Majin Huis fiscale attesten uitreiken voor alle giften van minimum €40 of meer in een jaar. Je ontvangt je attest per post in de maand maart van het jaar na je gift.

Een gift overschrijven kan op dit rekeningnummer:

IBAN: BE76 1431 1098 6895

BIC-code: GEBABEBB

Vzw Het Majin Huis – Sint-Elisabethplein 7 – 9000 Gent

Belangrijk is om bij de overschrijving de term ‘gift te vermelden, samen met je naam en adres’

Je gift wordt rechtstreeks ingezet voor de dienstverlening aan onze bezoekers. Zo draag je een steentje bij in het welbevinden van mensen met kanker.

Wij willen je uitdrukkelijk bedanken uit naam van de mensen die we kunnen ondersteunen in Het Majin Huis, uit naam van alle leden van de raad van bestuur en in het bijzonder uit naam van onze oprichtster Majin.

Een persoonlijke gift vanuit inzameling

Je kan ons ook steunen door een storting te doen naar aanleiding van een gouden bruiloft, verjaardag, huwelijk, geboorte, pensioen, enzovoort. Het moet wel gaan over een zuivere gift. Dit wil zeggen dat de gift niet mag voortvloeien uit een gezamelijke actie. Het Majin Huis mag enkel attesten uitschrijven voor persoonlijke en rechtstreekse giften. Een gift als inzameling uit bijvoorbeeld donaties bij een verjaardag of een ander feest kan dus wel.

Is vzw Het Majin Huis een betrouwbaar doel?

Het is niet altijd gemakkelijk voor donateurs om te weten te komen of een goed doel betrouwbaar is.

Dat de vzw Het Majin Huis fiscale attesten mag uitschrijven (bij giften vanaf €40 per jaar), betekent dat we grondig gecontroleerd worden en betrouwbaar bevonden worden door de overheid.

We staan ook altijd open voor een gesprek en een rondleiding in ons huis, waarbij we je nog meer kunnen vertellen over onze werking.