Lockdown-aanbod

Ook nu de deuren van Het Majin Huis door de COVID-19-crisis noodgedwongen gesloten blijven, bieden we onze bezoekers toch graag een coronaproof minimumaanbod aan.

  • Wandelen in coronatijden

Ook in deze coronatijden kun je nog altijd samen met een van onze vrijwilligers wandelingen doorheen Gent maken.  Om de afstandsregels zeker te kunnen naleven, laten we deze activiteit een-op-een plaatsvinden. Deze wandelingen zijn er elke dinsdag om 14u. Inschrijven kan via onze kalender.

Daarnaast kun je je inschrijven voor een wandeling met een hond en een vrijwilliger van Kwispel tegen Kanker. Die vinden plaats op maandag 8 februari 2021 en maandag 22 februari 2021. Als je op de data klikt, kom je op de pagina waar je meer info vindt en je kan inschrijven.

  • Online yoga

Ook onze yogalerares Thérèse blijft op post. Tweewekelijks biedt zij op dinsdagochtend een onlinesessie herstellende yoga aan. De volgende sessie vindt plaats op dinsdag 16 februari 2021 om 10u. Als je op die datum klikt, beland je op de pagina waar je meer info vindt en je kan inschrijven.

  • Online tai chi

Onze tai-chilerares Tsoe staat elke maandag voor je paraat met zachte, eenvoudige bewegingen uit die goed zijn voor lichaam en geest.

De volgende sessies vinden plaats op maandag 8 februari 2021, maandag 15 februari 2021 en maandag 22 februari 2021, telkens om 10u. Als je op de data klikt, beland je op de pagina waar je meer info vindt en je kan inschrijven.

  • Coaching tijdens corona

Heb je nood aan wat ondersteuning of coaching in deze bijzondere tijd? Dan kun je een afspraak maken voor enkele coachsessies en/of ondersteunende gesprekken met Els, de coördinator van Het Majin Huis. Zij is psychologisch consulent, systeemtherapeute en relaxatietherapeute.

Deze gesprekken vinden plaats in Het Majin Huis, een-op-een, op veilige afstand van elkaar. Een gesprek kan enkel op afspraak.

Els zal beschikbaar zijn in Het Majin Huis op dinsdag 9 februari 2021 en dinsdag 16 februari 2021, telkens van 14u tot 17u. Als je op de data klikt, beland je op de pagina waar je meer info vindt en je kan inschrijven.

  • Online relaxatiesessies (live)

Ervaar je veel innerlijke onrust? Voel je je moe, heb je weinig energie? Last van piekeren? Of gewoon nood aan een rustmoment? Schrijf je dan zeker in voor een online-relaxatiesessie onder begeleiding van Els, de coördinator van Het Majin Huis, die een opleiding genoot als relaxatietherapeute.

Deze sessies vinden plaats op donderdag 11 februari 2021 en donderdag 18 februari 2021, telkens om 14u. Als je op de data klikt, beland je op de pagina waar je meer info vindt en je kan inschrijven.

  • Online workshop over make-up

Vraag jij je ook weleens af hoe je een mooi blushje op je wangen of een mooie glow tevoorschijn tovert? Het minerale make-upmerk Cent Pur Cent biedt via Het Majin Huis een gratis make-upworkshop/infosessie aan. Klik hier voor meer info en om je in te schrijven.

  • Online groepsgesprek over omgaan met piekeren

Zit je tijdens deze bijzondere tijd wat vaker te piekeren? Schrijf je dan zeker in voor onze groepssessie rond omgaan met piekeren. Els, de coördinator van Het Majin Huis, zal dit gesprek leiden. Zij is psychologisch consulent, systeemtherapeute en relaxatietherapeute. Klik hier voor meer info en om je in te schrijven.