Make-upsessie

Wil je voor de spiegel graag nevenwerkingen van je kankerbehandeling leren opvangen? Wil je graag ontdekken hoe je met make-up accenten kunt leggen die bij jou passen? Of wil je je gewoon eens laten verwennen? Het kan allemaal bij onze vrijwilligsters Isabelle en Angelique. Zij bieden in Het Majin Huis individuele make-upsessies aan, zowel voor mensen die nog in behandeling zijn als voor mensen die al uit behandeling zijn.

Dankzij hun ruime ervaring weten Isabelle en Angelique perfect welke accenten passen bij welke persoon. Ze geven je tips-and-tricks waarmee je ook thuis aan de slag kunt.

Qua producten hoef je niks mee te brengen. Isabelle en Angelique kunnen in Het Majin Huis gebruikmaken van de oncologisch geteste producten die Avène ter beschikking stelt. Die zijn aangepast aan mensen met een gevoelige huid.

Eén make-upsessie kost €10.

We streven ernaar om zoveel mogelijk geïnteresseerde bezoekers aan de beurt te laten komen. Daarom kan elke bezoeker voor maximum 6 make-upsessies per kalenderjaar (1/1-31/12) inschrijven, met een frequentie van maximum 1 per maand.

In onze kalender kun je zien wanneer de volgende make-upsessies gepland zijn en kun je ook inschrijven. Dat kan ook via info@majinhuis.org of 0479 16 15 08.