Support4AYA-sessies (16-35jr)

Wanneer je als jongere of jongvolwassene getroffen bent door kanker, kun je in Het Majin Huis vanzelfsprekend inschrijven voor ons reguliere individueel aanbod en onze groepsactiviteiten. Daarnaast zijn er ook specifieke groepsactiviteiten voor AYA’s.

De term AYA staat voor Adolescents & Young Adults en doelt op 16-tot 35-jarigen met een kankerervaring. AYA’s vinden het vaak een meerwaarde om deel te nemen aan activiteiten met andere jonge mensen die iets gelijkaardigs meemaken/meemaakten.

De groepsactiviteiten waarvoor je als AYA in Het Majin Huis terechtkan, heten Support4AYA-sessies. De ene keer kun je, samen met andere 16- tot 35-jarigen langskomen voor een informatieve sessie, de andere keer kun je samen met lotgenoten leuke dingen doen: iets creatiefs zijn, iets sportiefs, iets cultureels, enzovoort.

Hieronder vind je een overzicht van de thema’s die aan bod komen tijdens de eerstvolgende Support4AYA-sessies. Als je op een sessie klikt, beland je meteen op de pagina waar je kan inschrijven. Om in te schrijven kun je ook via info@majinhuis.org of 0479 16 15 08.

KOMENDE SESSIES:

Deze Support4AYA-sessies vinden allemaal plaats in Het Majin Huis.

We werken voor de organisatie van deze sessies samen met het AYA Referentie team van het UZ Gent en met Care4AYA vzw. De andere Gentse ziekenhuizen – AZ Maria Middelares, AZ Jan Palfijn en AZ Sint-Lucas – steunen dit initiatief.