Koffiemomenten en praatcafés ‘Kom Op Tegen Kanker’

Koffienamiddagen

In Het Majin Huis vinden regelmatig koffienamiddagen plaats van Kom Op Tegen Kanker. Mensen met kanker, naasten en mantelzorgers kunnen dan langskomen voor een informele babbel met elkaar. Dit zijn vaak erg fijne momenten, omdat lotgenoten mekaar dikwijls met weinig woorden kunnen begrijpen.

Tijdens deze ontmoetingsmomenten ligt de nadruk op gezellig samenzijn. Praten over de ziekte kan uiteraard, maar hoeft niet per se. Ook andere, plezierige onderwerpen kunnen ter sprake komen.

Ervaren zorgvrijwilligers van Kom Op Tegen Kanker en van Het Majin Huis ondersteunen deze ontmoetingsmomenten. Zij zijn ook aanspreekbaar voor persoonlijke gesprekken en bieden informatie en advies waar nodig.

Deelname aan deze koffiemomenten is gratis. Wel vragen we om vooraf in te schrijven. Dat kan via onze kalender, door een mail te sturen naar info@majinhuis.org of  door te bellen naar 0479 16 15 08.

Praatcafés

Naast deze koffiemomenten zijn er in Het Majin Huis ook praatcafés van Kom Op Tegen Kanker. Tijdens die bijeenkomsten komt er een deskundige langs die spreekt over een specifiek thema dat gerelateerd is aan kanker.

Ook deze lezingen zijn gratis en toegankelijk voor zowel mensen met kanker als naasten. Ook voor deze praatcafés vragen we om vooraf in te schrijven. Dat kan via onze kalender, door een mail te sturen naar info@majinhuis.org of  door te bellen naar 0479 16 15 08.