Infosessie & workshops rond menopauze

Tijdens een infosessie legt menopauze-consulente Virginie Colpaert op een toegankelijke manier uit hoe de menopauze nu precies in elkaar zit en wat er gebeurt met de vrouwelijke hormonen en de rest van het lichaam.

Deze lezing gaat zowel over de menopauze als natuurlijk proces als over de kunstmatige menopauze, bijvoorbeeld na een kankerbehandeling.

Virginie laat ook zien dat er veel is dat je zelf kan doen om deze overgangsfase zo gezond en gelukkig mogelijk door te maken.

De infosessie vindt plaats op woe 28 september. De kostprijs bedraagt 5 euro.

Aansluitend organiseert Het Majin Huis ook drie workshops rond menopauze:

  1. De eerste gaat over menopauze & voeding en vindt plaats op woe 9 november.
  2. De tweede gaat over menopauze & beweging en vindt plaats op woe 23 november.
  3. De derde gaat over menopauze & slaap en stress en vindt plaats op woe 7 december.

Deze workshops vormen één geheel. Je kunt enkel inschrijven voor de drie workshops, niet voor één workshop apart. De kostprijs bedraagt 5 euro per workshop.

Door op een datum te klikken, kom je op de pagina waar je kan inschrijven. Dat kan ook via info@majinhuis.org of 0479 16 15 08.

Wil je deelnemen aan de workshops, dan ben je niet verplicht om eerst naar het infomoment te komen, maar het is wel een meerwaarde, dan heb je de basisuitleg alvast meegekregen. Als je deelneemt aan het infomoment, ben je niet verplicht om ook de workshops te volgen.