Relaxatiesessie – online

Ervaar je momenteel veel innerlijke onrust?

Voel je je moe, heb je weinig energie?

Last van piekeren?

Gewoon nood aan een rustmoment voor jezelf?

Elke woensdag kan je via onze website een relaxatiesessie volgen. Els Van den Driessche, relaxatietherapeut, sprak de sessies in.

Tijdens deze relaxatiesessies ligt de klemtoon op lichamelijk en mentaal tot rust komen en het verlichten van stress en spanning.

Els maakt gebruik van verschillende laagdrempelige relaxatietechnieken zoals onder andere ademhalingsoefeningen, autogene training, Simply Seven en progressieve relaxatie.

Elke woensdag is de link aanklikbaar tussen 10u en 17u (Els vraagt om discreet met de oefeningen om te gaan, vandaar we de oefening na 17u terug verwijderen.

Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Inleiding techniek

Oefening

verschijnt elke woensdag vanaf 10u tot 17u

 

Wat heb je nodig? Een rustgevende ruimte waarin je niet gestoord kan worden, een matje waarop je kan liggen (bed, lange of relaxzetel kunnen ook), warme en gemakkelijke kledij, een dekentje, eventueel een kussen voor onder het hoofd en zeker voor onder je knieën.

Hoe? De sessies zijn uitgeschreven om in ruglig uit te voeren. De optimaalste ruglig neem je aan door je hoofd op een kussen te leggen, een kussen onder je knieën te plaatsen (indien lage rugpijn eventueel meer kussenmateriaal gebruiken), je armen naast je te leggen met de handpalmen naar beneden gericht en de benen iets uit elkaar. Indien nodig bedek je je met het dekentje, je armen blijven wel vrij.

We wensen jou een deugddoende relaxatiesessie. Geniet ervan.


Maak hier een afspraak!
  Dag en uur
  wo 13.01.21
  10u - 17u
  Thema
  Herstellende yoga
  Aantal deelnemers
  20
  Locatie
  via website Het Majin Huis
  Kostprijs
  gratis