Psychosociale begeleiding

Sinds deze week versterkt Annelies het team van Het Majin Huis. Zij legt zich toe op psychosociale begeleiding.

Tijdens een gratis intakegesprek zoekt Annelies of een van onze andere begeleiders samen met jou uit welke vragen en verwachtingen je hebt rond deze begeleiding, zowel op privé- als op werkvlak. We staan stil bij jouw situatie. We doen dat in een veilige setting waarin jij op basis van vertrouwelijkheid en geborgenheid jouw verhaal kan en mag brengen.

Indien we samen beslissen een begeleiding op te starten, helpen we je om wezenlijke doelen te formuleren die aanzetten tot het ondernemen van acties. Samen maken we een brug tussen je huidige situatie en jouw gewenste toekomst. De kracht van je eigen kennen en kunnen staat centraal.

We werken op maat, kortdurend (gemiddeld vijf à tien gesprekken). Indien intensievere begeleiding nodig blijkt, werken we samen aan een doorverwijzing.

We zijn discreet en gebonden aan het beroepsgeheim.

Ervaren begeleiding

Het Majin Huis beschikt over een team van drie ervaren begeleiders:

Annelies De Waegeneer – Counselor/coach i.o.

Veronique Cappaert – Coach, counselor en opleider, gespecialiseerd in een systeemtheoretische benadering van communicatieprocessen

 

Els Van Den Driessche – Coach, systeemtherapeute en relaxatietherapeute

 

Eén sessie kost €10 (met uitzondering van het gratis intakegesprek).

Indien gewenst kan deze psychosociale begeleiding ook op een andere dag dan donderdag plaatsvinden. Neem gerust contact op via de link hieronder of via 0479 16 15 08, dan bekijken we samen de mogelijkheden.


Maak hier een afspraak!  Dag en uur
  do 03.03.22
  13u-17u
  Thema
  Psychosociale begeleiding
  Aantal deelnemers
  1
  Locatie

  Sint-Elisabethplein 7
  9000 Gent


  Het Majin Huis
  Kostprijs
  €10/sessie