Project voeding en kanker – deel 5

Dit is het vijfde luik van het project ‘Smakelijk eten bíj en gezond eten ná kanker’. De zes deelnemers aan het project bereiden tijdens dit onderdeel hapjes op basis van smaaksturing. Dat doen ze onder de begeleiding van Lobke Van den Wijngaert en Peter Boeren. Zij zijn beiden chefs gastro-engineering, opgeleide zorgchefs dus.

Het project ‘Smakelijk eten bíj en gezond eten ná kanker’ is een initiatief van Candras Foundation. Dit project richt zich tot mensen die nog in of kort uit behandeling zijn. Vaak kampen zij met een gebrek aan eetlust, misselijkheid, braken, weerzin voor bepaalde voeding, een veranderde smaak en geur … Met dit project wil Candras Foundation mensen met een kankerervaring helpen om die klachten aan te pakken. In het project is plaats voor zes deelnemers.

Als je interesse toont om deel te nemen, nodigt onze coördinator Els je graag uit voor een kennismakingsgesprek om te horen of jouw noden/vragen aansluiten bij dit project. Let wel: als je inschrijft voor het project, is het de bedoeling dat je de 9 workshops/infomomenten van het project allemaal volgt. Deelnemen aan één afzonderlijk onderdeel is niet mogelijk, met uitzondering van de algemene infosessie van oncodiëtist Domien Van Dijck – die kun je wel bijwonen zonder deel te nemen aan de andere onderdelen.

Als je het volledige project doorloopt, bedraagt de kostprijs 80 euro. Interesse? Dan kun je je aanmelden via de link hieronder.

 


Maak hier een afspraak!  Dag en uur
  do 08.12.22
  11u-16u15
  Thema
  Project voeding & kanker
  Aantal deelnemers
  6
  Locatie

  Sint-Elisabethplein 7
  9000 Gent


  Het Majin Huis
  Kostprijs
  €80 voor deelname aan het volledige project
  In samenwerking met
  Candras Foundation