Panelgesprek ‘Ge zijt niet de enige’

‘Ge zijt niet de enige’ is een verbindend panelgesprek met mensen die erover kunnen meepraten. Zij delen hun ervaring rond het centrale thema, jij mag komen luisteren en je laten inspireren.

Kom af, zet je erbij, en luister naar de ervaringen die gedeeld worden door zij-die-het-meemaken. Over onzichtbare drempels, over wankelmoed, en over kracht. Over hoe je met, ondanks en dankzij je kwetsbaarheid (opnieuw) leert deelnemen aan het leven. Laat je maar raken, laat de verhalen maar binnenkomen.

Want je bent niet de enige die plots moet leren omgaan met een kankerdiagnose, zelf of in je omgeving.

Het Majin Huis organiseert deze activiteit samen met BlinkOut vzw.

Logo BlinkOutDat is een vzw die op een veilige manier kwetsbaarheden tot kracht plooit, onder meer door het faciliteren van ‘Ge zijt niet de enige’-sessies. Ook deze sessie rond veerkracht na een kankerdiagnose vindt plaats in het BlinkHuis (Vlaanderenstraat 53, Gent).

Namens Het Majin Huis zal onze coördinator Els Van den Driessche in het panel plaatsnemen, naast drie mensen met een eigen kankerervaring: een bezoeker van ons huis, een vrijwilliger van ons huis en een bezoeker van BlinkOut. Ook de moderator heeft een eigen kankerervaring.

De toegang is gratis. Inschrijven kan via deze link, de link hieronder mag je negeren.


Schrijf je hier in!  Dag en uur
  wo 04.10.23
  15u30-17u30
  Thema
  Infomoment
  Aantal deelnemers
  36
  Locatie

  Vlaanderenstraat 53
  9000 Gent


  BlinkHuis
  Kostprijs
  Gratis
  Begeleiding
  In samenwerking met
  BlinkOut vzw