Groepssessie rond vermoeidheid

Bijna alle mensen met kanker voelen een ongewone vermoeidheid. Ze is intens en kan je plots overvallen. Je hebt er weinig verweer tegen. En wat voor de ene persoon helpt, helpt niet altijd voor de andere. Els Van den Driessche, die systeemtherapeute is, en Annelies De Waegeneer, die counselor/coach i.o. is, zoeken met je uit wat voor jou kan werken.

Door de grote belangstelling voorzien we deze sessies rond vermoeidheid voor 2 verschillende groepen (A en B). Als je inschrijft, is het de bedoeling dat je deelneemt aan de twee sessies van jouw groep over dit thema.

Voor groep A vindt deel 1 plaats op 13 september 2022 en deel 2 op 27 september, telkens van 13u30 tot 17u. Deze sessies zijn volzet.

Voor groep B vindt deel 1 plaats op 15 september 2022 en deel 2 op 29 september 2022, ook van 13u30 tot 17u. Ook deze sessies zijn volzet.

Wel kun je je voor beide groepen nog op de wachtlijst laten zetten. Dat doe je door te mailen naar info@majinhuis.org. Als er dan een plaats vrijkomt, bellen we je op om te vragen of je nog wil aansluiten.

De kostprijs is €10 per twee sessies.

Met steun van:

               


Deze activiteit is volzet.
Wil je graag op de wachtlijst?
Mail ons: info@majinhuis.org