Driedaagse, met of zonder naaste

Van 25 tot 27 november 2022 organiseert Het Majin Huis een driedaagse met overnachting. We trekken hiervoor naar Maarkedal. Er is de mogelijkheid om een naaste mee te nemen.

Deze driedaagse is de afsluiter van het project ‘Meer grip op jezelf bij en na kanker, jouw toolbox’. Dat is een reeks van groepssessies over thema’s die vaak voorkomen bij mensen met kanker (seksualiteit/intimiteit, chemobrein, zingeving, piekeren en vermoeidheid). Deze sessies vinden plaats in Het Majin Huis.

Wie deelneemt aan ten minste één thema, kan zich inschrijven voor de driedaagse. In onze agenda zie je welke sessies er nog aankomen. Een volledig inhoudelijk overzicht van dit project vind je hier.

Tijdens de driedaagse kun jij en/of je naaste genieten van een zorgmassage, een tai-chisessie, een kookworkshop en andere ondersteunende activiteiten. Bedoeling is om er een ontspannende en inspirerende tijd van te maken. Als je een naaste meebrengt, kan dit jullie band versterken. Want ook voor naasten verandert jouw diagnose veel.

Deelname aan de driedaagse kost €30 per persoon.

Met steun van:

               


Deze activiteit is volzet.
Wil je graag op de wachtlijst?
Mail ons: info@majinhuis.org