Benefietwandeling t.v.v. Het Majin Huis

Deze benefietwandeling ten voordele van Het Majin Huis vindt plaats in Mariakerke. We voorzien daar twee routes: een korte wandeling (zo’n 5 km), die je ook met kinderen kunt afleggen en die we opleuken met een fijn speurspel. Daarnaast voorzien is er ook een parcours van zo’n 8 kilometer.

 

WAAR PRECIES?

De wandelingen lopen doorheen en rond het domein Claeys-Bouüaert in Mariakerke. Dat is een mooi kasteeldomein met een rijke natuur. Het vertrekpunt voor beide wandelingen is het Open Huis van Mariakerke. Het adres van het Open Huis is: Kasteeldreef 6, 9030 Mariakerke. De ingang en parkeergelegenheid vind je via de Notenstraat.

Vóór of na de wandeling kun je in het Open Huis genieten van een hapje en een drankje. We maken het daar gezellig, zowel voor onze jongste sympathisanten als voor onze sympathisanten die jong van geest zijn.

 

WANNEER PRECIES?

Je kunt starten met de wandeling tussen 10u en 16u.

 

WAT KOST HET?

Volwassenen: €10.

Kinderen onder de 12 jaar: €2.

Je kan ter plekke betalen of vooraf je inschrijvingsgeld overschrijven op ons rekeningnummer IBAN: BE76 1431 1098 6895, BIC-code: GEBABEBB. Mededeling: Benefietwandeling, je naam en het aantal volwassenen en kinderen waarmee je naar de wandeling komt.

Elke deelnemer krijgt een tas lekkere soep en een appel voor onderweg.

 

WAT GEBEURT ER MET DE OPBRENGST?

De opbrengst van deze benefietwandeling wordt rechtstreeks ingezet voor de dienstverlening aan onze bezoekers. Door te komen wandelen draag je dus een steentje bij aan het welbevinden van mensen met kanker. De vzw Het Majin Huis is een niet-gesubsidieerd initiatief.  Jullie steun maakt dus een groot verschil.

We hopen van harte op een massale opkomst!

Hieronder zie je een link om een afspraak te maken, maar die mag je negeren. Een afspraak maken is niet relevant voor dit evenement.


Maak hier een afspraak!  Dag en uur
  zo 24.10.21
  10u-16u
  Thema
  Samen wandelen
  Aantal deelnemers
  Locatie

  Kasteeldreef 6
  9030 Mariakerke
  (ingang via Notenstraat)


  Startplaats: Open Huis Mariakerke
  Kostprijs
  Basistarief: €10 - Kinderen < 12j: €2
  Begeleiding